Menu
header photo

Здраве и Личностно развитие

Референции

Във всеки един от нас се крие по един, а в някои случаи и по много страхове, притеснения, неспокойствия. Научени сме да живеем с тях, да ги приемаме като нещо без което не можем. Едва ли не те са и нашата визитка за днешния, а понякога и утрешен ден. И аз имам своите страхове. Търсила съм начини да си помогна/ например да си крия главата като щраус в пясъка, да мисля позитивно и още какво ли не/. Но това беше до момента, в който осъзнах, че имам нужда от специализирана помощ. И понеже нищо не става случайно, моя приятелка ми спомена в един общ разговор за откриването на Център са консултиране с метода Невро Лингвистично Програмиране. Запазих час и отидох. Не съжалявам. Беше ми показан пътя за самопомощ и в домашни условия. В литературата се дават много препоръки, но не се посочва пътят за постигането на добри резултати. Беше ми показана методиката за постигане на добри резултати, за постигане на по- добро себепознание и самопомощ. Благодаря на госпожа Демирева за постигнатото от мен. Моят свят стана макар и малко по- спокоен. И понеже не стават чудеса, и понеже всеки от нас кове своя ден аз ще прилагам наученот от госпожа Демирева в моменти на трудност. Х.П. - 58 г.

 

Учех много, имах знания, но когато ме изпитваха или имахме тест, много се притеснявах и почти всичко си забравях. Сещах се след това и ме беше яд, че не съм си го спомнил, когато трябва. А бях в седми клас и ми предстоеше кандидатстване в гимназия. Мария ме научи как да съм спокоен и когато уча, и когато ме изпитват или правя тест. Така на изпита по БЕЛ изкарах оценка 5 545, а по математика - 5 122 и ме приеха по първо желание точни там, където исках. Мария ми помогна да се справя и със страха си от тъмно, и със страха от медицински неща. Н.Ц. - 13 г.

 

Всичко се получи като че ли за минути. Изпаднах в безпомощно състояние, което дори в началото не можех да си обясня. Не знаех какво се случва. Единственото усещане беше, че все едно умирам. Нямах никакво желание за нищо. Чувствах се непотребна на моето семейство. Така бях в продължение на 1 година, докато по една случайност тогава, а сега знам че няма случайни неща попаднах на Мария. Не бях запозната с НЛП. За мен беше нещо ново. Резултата го почувствах след 1 месец, а хората около мен много по-рано започнаха да забелязват промяната. Много съм доволна и сега се чувствам спокойна и силна, и много обичам живота. Д.Г. - 36 г.

 

Когато за първи път чух за методa Невро Лингвистично Праграмиране не мислех, че някога ще имам нужда от това. Но след автомобилната катастрофа, която претърпях, когато Мими ми се обади и ми предложи помощта си, с радост приех. Доверих й се и сега съм доволна, че го направих. Само с 2 консултации, преодолях стреса от катастрофата, а в последствие в резултат а съвместната ни работа се научих и как да трансформирам страховете и вината натрупани от години в позитивни преживявания. Лека полека нещата в живота ми започнаха да се обръщат в моя полза и много скоро имаше ефект. Нещата около мен започнаха да се променят. Радвам се, че отидох и винаги ще го правя.

Мими, любовта и вниманието, с което обгрижваш хората е това, от което те имат нужда. Благодаря ти за това, което правиш! Обичам те!!!!Продължавай все така!!!!    Петя Тонкова, 38 г.