Menu
header photo

НЛП терапия и Личностно развитие

 

Добре дошли в моя сайт, посветен на красивото в човека!

Казвам се Мария. Винаги съм знаела, че да живее щастливо е изконно право на всеки човек. Но колко хора в днешно време живеят според същността си и са щастливи? Аз определено бях една от тези, които не живеят следвайки същността си и не бях щастлива. Мечтаех, имах големи мечти, но идея си нямах как да ги реализирам. Бях водена от ограничения и блокажи, наследени от минали 

ограничаващи ме преживявания. По този начин години наред се въртях в омагьосания кръг на желания, мечти и липса на пълноценна реализация. Така беше до срещата ми с НЛП през 2012 година. Александър Попов и Тренинга НЛП практик ми показаха, че човека може да бъде такъв, какъвто иска да бъде, че може да постига всяка мечта, която произлиза от истинската му същност. За мен това беше велико откритие. След което последва упорита работа и резултатите лека полека започнаха да идват. През юли 2012 г., на рождения си ден,  открих в                 гр. Хасково Кабинет за НЛП терапия. Две години по-късно с моя приятелка създадохме Център за НЛП терапия и Квантова диагностика на физическото здраве. От една година работя предимно онлайн, възможност, която ми дава по-голяма свобода да разполагам  с времето си и да общувам по-пълноценно с любимите ми хора. 

Какво друго постигнах с НЛП:

 • Постепенно се освободих от всички хора и вещи, които ме караха да се чувствам зле.
 • Научих се да се провалям.
 • Научих се да моля за помощ.
 • Научих се да управлявам ума си и да насочвам мислите си в желаната  от мен посока.
 • Научих се да избирам преживяванията си, да изразявам чувствата и емоциите си.
 • Освободих се и продължавам да се освобождавам от ограничаващите ме вярвания, които неминуемо излизат на повърхността при поставянето на всяка нова цел.
 • Привлякох в живота си хора, на чиято помощ и подкрепа винаги мога да разчитам, както и те на моята.
 • Освободих се от тежка мигрена
 • Освободих се от страховете си - от говорене пред хора, от провал, от шофиране.
 • Повиших себеоценката си и станах много по-уверена.
 • Започнах да се водя от истинската си същност.
 • Научих се да греша и да приемам грешките си като поредица от уроци и път към осъзнаването и доближаването до истинската ми същност.    
 • Научих се да се наслаждавам на живота с цялото му многообразие.
 • Помогнах и продължавам да помагам на всеки потърсил ме за помощ да постигне това, което е желание на душата и сърцето му.

Продължавам да се уча и да греша, и да се провалям, защото знам че не съм перфектна. Няма и да бъда. Защото хората сме така устроени, че през грешките и страданията осъзнаваме и постигаме мечтите и целите си. Но ако не направиш крачката и ако не продължиш след това, независимо какво ще ти коства това, няма как да разбереш какво можеш да постигнеш.

Най-вероятно и този сайт не е идеален, нито написаното от мен сега. Но колкото Души е докоснало е нещо, което ме радва и е част от смисъла на живота ми. 

Сега, когато четете тези редове, сигурно се питате, дали да се доверя на тази жена, дали би могла да ми помогне да се освободя от нещата, които ми пречат, за да живея истински и пълноценно! Съветът ми е: Следвайте сърцето си! Ако усетите и видите в мен човека, на който бихте се доверили, смело последвайте бутона Контакти

Това, което е важно да знаете е, че в работата си използвам НЛП,Трансформиращо НЛП, наученото и осъзнатото при личните ми трансформации и пет годишната ми успешна работа с многото доволни клиенти, .

На всеки посетил сайта ми пожелавам да прави осъзнати избори, воден само от истинската си същност, да следва мечтите и най-дълбоките желания на душата и сърцето си, да работи упорито за постигането им и никога, ама никога да не се отказва!

 

Блог за НЛП терапия и Личностно развитие                                                                           .