Menu
header photo

Здраве и Личностно развитие

 

 

Здравейте.

Казвам се Мария Демирева. Към момента живея в гр. Хасково.

Завършила съм предучилищна педагогика, българска филология с педагогически профил. От 2012 съм сертифициран НЛП практик.

Работила съм като учител в детска градина и преподавател по български език и литература, а след това в Бюро по труда. Все ценен опит в общуването с хора с проблеми, както и наблюдения и работа с деца, които са или подтиснати емоционално, или са така наречените „хиперактивни“ деца, каквито има във всеки училищен клас и във всяка група на детската градина.

От 2012 г. се занимавам с НЛП терапия и Личностно развитие. Работя както с възрастни, така и с деца с посочените проблеми. НЛП ТЕРАПИЯ, ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

Постигането на добро здраве – физическо и психично не е невъзможно. И не е никак трудно. Да създаваш живота на мечтите си също не е никак трудно, дори е приятно като процес. Изисква се само осъзнато отношение към себе си и живота, и следване на определени принципи.

За всичките около 25 години контакти с деца и хора с проблеми, придобих способността да съпреживявам с всеки един от тях  личната му история и проблем. И едновременно с това, успявах да видя общата картина в перспектива - какво взема от всеки човек неосъзнатото му отношение към живота и на какво го учи, какви са поуките за него и към какво ще го отведат след като ги последва. И винаги нещата се развиваха в невероятно добра за човека посока. Винаги с учудване гледам на този процес и се прекланям пред заложения във всеки човек потенциал, който след като се освободи, започва да твори чудеса.

Това ме мотивира да се развивам непрекъснато и да придобивам все по-специфични знания и умения, които да бъдат полезни на все повече хора. Това вече е моят начин на живот.

Само здравият психически и физически човек, усеща живота и има желание да бъде успешен и преживява щастие.

И тъй като интернет в момента дава неограничени възможности, да дадеш на всеки човек това, което му е нужно, аз започнах да го използвам, за да дам на хората тази информация, която им е нужна, за да се научат как да бъдат здрави, щастливи и успешни както в личен, така и в кариерен план. Това е един шанс все повече хора да бъдат здрави, да усещат радостта от живота, да живеят живот със смисъл.

Изключително ми е интересно и много обичам да работя индивидуално с хора с проблеми, както физически, така и психически НЛП ТЕРАПИЯ . Моя страст са и обученията в малка група на теми свързани със здравето и постигането на хармоничен и балансиран живот. ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

В крайна сметка, за да е щастлив и да постига мечтите си, човек първо трябва да постави една добра основа на здраве и хармония.

В екипа, с които работим съвместно, сме успешни, защото успяваме да развиваме уменията си да помагаме и да бъдем полезни както на другите, така и като взаимно се подкрепяме и се учим един от друг.

Придобитите през годините знания, умения и опит ми дават възможност да се отзовавам на молбите на все повече хора, които искат да са здрави, да се учат и развиват, за да могат да живеят пълноценно и щастливо.